Mukaan Tampereen Yksinyrittäjäakatemiaan? Haku auki 12.3. asti.

Sisällön toimittaja: Matleena Laaksonen, Crazy Town. 

Suomessa on vajaa 300 000 yrittäjää, joista 184 000 yksinyrittäjiä eli itsensä työllistäviä. Yritysten kehittäminen on nyt välttämätöntä. Yksinyrittäjäakatemia vahvistaa myös alueen elinvoimaa

Pirkanmaan Yrittäjät, Ammattiopisto Tavastia ja Crazy Town vahvistavat yksinyrittäjien kasvua käynnistämällä jo toisen Yksinyrittäjäakatemian koulutusohjelman Pirkanmaalla. Koulutuksen sisällöstä vastaa Crazy Town Oy, joka on Suomen suurin yrittäjävetoinen coworking-verkosto, jäseninään yli 250 yritystä ympäri Suomen. 
Yksinyrittäjäakatemian tavoitteena on edistää yrittäjien verkostoitumista ja vahvistaa yrittäjien liiketoimintaosaamista edistäen näin vakautta ja kasvua niin yrityksissä kuin alueellisesti.


Yrittäjä verkostoituu opiskelemalla

”Koulutuspäivät rakentuvat yrittäjien käytännön esimerkein ja tilanteiden mukaan, ja ratkaisuja luo koko yrittäjäryhmä yhdessä toisiaan sparrailen. Koulutuspäivien valmentajina toimivat alansa huippuasiantuntijat Crazy Townin verkostosta”, toteaa akatemian tuottaja, yksinyrittäjä Petra Pulkkinen

Akatemiassa opiskelijat suorittavat tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon. Koulutussisällöt on  koottu alueen yrittäjien toiveiden mukaisesti - erityisesti palvelumuotoilu on vahvasti osa ohjelmaa. 

Media-alan yrittäjä Annika Kartano osallistui Tampereen ensimmäiseen Yksinyrittäjäakatemiaan ja sai ryhmästä boostia erityisesti yritystoiminnan kehittämiseen. 
”Opintopäivinä kehitin yritykseni toimintaa enemmän kuin olisin koko kuukauden aikana kehittänyt. Kohtaamiset ja yhteistyöt muiden yrittäjien kanssa auttoivat selviämään myös koronakriisistä, niin taloudellisesti kuin henkisesti”, Kartano iloitsee.  

"Koko 2000-luvun ajan merkittävä osa uusista työpaikoista on syntynyt pieniin yrityksiin ja itsensä työllistävien yksinyrittäjien osuus siitä on merkittävä - meidänkin jäsenistämme yli puolet on yksinyrittäjiä. Koronakriisi on muokannut monen yrityksen toimintaympäristöä niin, että toiminnan kehittäminen on välttämätöntä. Yksinyrittäjille verkostoituminen ja sparraaminen muiden yrittäjien kanssa ovat parasta mitä oman yrityksensä menestyksen eteen voi tehdä”, järjestöpäällikkö Sari Järvelin Pirkanmaan Yrittäjistä muistuttaa. 

Ryhmä starttaa maaliskuussa ja mukaan voit hakea 12.3. asti tämän sivuston kautta.

Yksinyrittäjäakatemia alkaa 23. maaliskuuta verkkototeutuksena. Koulutuksen kokonaiskesto on yhden vuoden ja lähipäiviä on kaksi päivää kuussa. 
Lisätietoja ja ilmoittautumiset: petra.pulkkinen@crazytown.fi, 050 535 2776.
 

Other news